SecureDetect2018-05-24T16:21:14+00:00

SecureDetect

Det finns inget sådant som 100% skydd. När du kommit fram till den insikten kommer du börja bygga upp dina möjligheter at upptäcka och reagera. Upptäckten av pågående attacker kan med fördel göras på flera olika ställen (t.ex. loggar, klienter och nätverk) och alla dessa metoder har sina för- och nackdelar.

60% av företagens budget (inom IT-säkerhet) kommer att fördelas på tjänster inom detection & response senast 2020.

Gartner, Shift Cybersecurity Investment to Detection and Response, januari 2016, Uppdaterad maj 2017

En stor utmaning med äldre säkerhetsprodukter är att de bygger på signaturer-baserade tekniker för att kunna upptäcka hot. (AntiVirus, IDS …). Detta kräver i många fall att hotet måste vara känt, undersökt och dokumenterat innan upptäckt kan ske.

För att kunna hålla en hög kvalité använder SecureLink s.k machine learning och deep learning, och på så sätt upptäcks snabbt hot och attacker som med hjälp av signatur-baserad teknik skulle passerat.

Upptäckt baserad på machine learning fokuserar inte endast på svart eller vit, utan upptäcker även alla dessa nyanser av grått. Detta ställer stora krav även på dem som ska analysera informationen. Det är här säkerhetsanalytikerna från SecureLinks Cyber ​​Defense Center hjälper till att analysera data och klassificera händelsen som gör det till en perfekt kombination av människor, processer och teknik.

  • Komplett SecureDetect erbjuder alerts i loggar, nätverk och klienter.

  • Baserat på nästa generations teknik med machine learning.

  • Kan med fördel kombineras med våra tjänster inom  SecureResponse för att begränsa effekterna vid en attack.

SecureLinks tjänster inom SecureDetect erbjuder kompletta tjänster i både loggar, nätverk och klienter som kan kombineras med våra tjänster inom SecureResponse för att erhålla en komplett MDR (Managed Detection & Response) -tjänst.

Kombinera dem på ett sätt som stöder dina budget- och riskaptit.

SecureDetect Services

SIEM
SecureDetect SIEM är en co-managed SIEM tjänst där SIEM plattformen används för att upptäcka olika attacker och hot.

Läs mer

Endpoint 
SecureDetect Endpoint kombinerar upptäckter baserade på AI på klienten, med expertis hos vårt 24 × 7 Cyber Defense Center.

Läs mer

Network
Upptäckter överträdelser som sker på plattformar som inte kan använda klientskydd.

Läs mer
SecureLink Sverige