Om SecureLink2018-10-04T12:19:20+00:00

Om SecureLink

Starkare förtroende, tryggare affärer

Vi är specialister inom it-säkerhet. Det är vårt fokus varje dag, året runt och dygnet runt. Därför kan vi säga att vi är bland de bästa- om inte den absolut bästa- i världen på det vi gör. Men det handlar inte bara om att skydda sig från hot, utan man måste även få utveckla sitt företag och sin verksamhet för att bibehålla konkurrenskraft. Vi säkerställer att ni får göra ert jobb med trygghet. När ni litar på oss blir vardagen lättare för er.

Rätt grund för tillväxt

Vi är noga med att vår leverans alltid är behovsanpassad. Detta innebär full förståelse för våra kunders behov och vi levererar inte bara lösningar. Det är den tanken, att vi måste göra mer än att bara använda avancerad teknik, som lagt grunden till vår affärsidé. Detta i sin tur skapar förutsättning och grund till utveckling er verksamhet på ett sätt som fungerar för er. En platform för tillväxt som dessutom växer med er tillväxt, i alla riktningar, med bästa möjliga skydd. Då kan ni, med rätt förutsättningar, lyckas i dagens digitalt drivna företagsklimat.

Unika fördelar

Ert företag behöver någon som inte bara förstår era behov, utan även kommer ge er lösningar som är leverantörsneutrala. Ofta underlättar det om lösningen och tekniken är etablerad och finns tillgänglig i hela europa, samt som kan ge samma skydd och säkerhet oavsett var ni befinner er. Som säkerhetsspecialister med lång erfarenhet och bevisad förmåga, kan vi garantera rätt leveranser.

Vår utbredda närvaro i Europa innebär:

  • Ett bredare utbud av produkter och tjänster
  • Likvärdiga resultat i alla länder
  • Bättre värde för pengarna
  • Synergier vid upphandling

På SecureLink har vi en unik kombination av människor, kunskap och erfaranhet samt nödvändig teknik, detta medför att vi kan erbjuda dig för det du behöver beträffande it-säkerhet. Oavsett om det är strategi och råd till managerade tjänster eller något däremellan. Vi erbjuder tillgång till rätt teknik och djup kunskap, och tillsammans möjliggör vi säkra affärer. Dina säkra affärer.

SecureLink: We safely enable business.

We enable your business. Anywhere. Anytime.

0
Grundad
0€M
Omsättning
0
Anställda
0
Kunder
0
Länder
0
Orter
0
Cyber Defense Centers
0
Övervakade enheter
0
Biljoner logg per år
SecureLink Sverige